0164 68 25 69 [email protected]

Werken bij Kint BV

Vacature

Bij Kint BV zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team willen versterken en bij willen dragen aan ons succes. Als specialist in metaalbewerking en machinebouw bieden wij een breed scala aan diensten en oplossingen voor onze klanten. Onze klanten komen uit diverse branches, van de luchtvaart- en automotive-industrie tot medische en farmaceutische bedrijven.

Als werknemer bij Kint BV krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën en machines op het gebied van metaalbewerking. Je werkt samen met een team van ervaren professionals die altijd klaar staan om je te ondersteunen en je te helpen groeien in je functie. Bij Kint BV streven we naar een open en informele werkcultuur waarin iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen en samen te werken aan oplossingen.

Naast uitdagende projecten bieden wij onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo investeren wij in trainingen en cursussen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en kunnen doorgroeien binnen ons bedrijf. Bij Kint BV streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen zich welkom voelt en gewaardeerd wordt.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière bij een bedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit, innovatie en samenwerking, solliciteer dan bij Kint BV. Samen kunnen we werken aan het realiseren van onze doelen en het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.